Homestyling Stockholm pris

Har du bestämt dig för att sälja din bostad, eller har du kanske tvingats till det med tanke på att du redan köpt en ny? När tempot i antal bostadsförsäljningar blir också dynamiken i marknaden en annan mot när det går tyngre för ekonomin i stort. Trots den senaste tidens oroligheter så är bostadsmarknaden ständigt het och priserna har fortsatt upp.

Många frågor oss vad man ska tänka på inför en bostadsförsäljning och vi har tagit fram några enkla tips att följa. Vad kan du påverka för att priset på ditt boende ska bli så högt som möjligt? Jo du vill göra det så enkelt som möjligt för spekulanterna att se sig själva bo i ditt boende. Hur läskigt det än kan låta så är det egentligen inte svårare än så. Om din bostadsannons med bilder signalerar att man vill bo i denna öppna, ljusa och välplanerade lägenhet eller hus så kommer du få fler spekulanter. Ju fler spekulanter som kan se sig själv bo där desto bättre utgångsläge både inför visningarna och sedermera även den stundande budgivningen.

För att inge känslan av ett öppet, ljust och fräscht hem är det många som önskar hjälp, och lika många till som borde ha tagit hjälp. Vårt andra tips är att anlita en professionell inredningsfirma för att lyfta din bostads charm till max. Låt inredaren hjälpa till att skapa attraktiva bilder med hjälp av homestyling och inhyrda möbler, mattor, tavlor och vaser. Vad kan du förvänta dig att det kosta vad blir pris för homestyling i Stockholm? Priset baseras på två saker: yta och mängd hjälp. Exempelvis är utgångspriset för homestyling av en två-rummare i Stockholm är 21 900 kronor. I priset ingår normal konsultation, uppstartsmöte, möbler och övrig styling inför fotografering samt under visningarna. Prissättningen är en indikation eftersom att du är med och påverkar hur mycket hjälp just du önskar