Ytterdörrar – tre personliga favoriter

För den som vill renovera sitt hem och hitta en ytterdörr som passar perfekt ihop med den nya stilen, så finns det ett stort sortiment att välja mellan på doorly.se. Här listar vi tre personliga favoriter bland Doorlys ytterdörrar.

Tradition & New England

Genom att välja en ytterdörr med en traditionell, gedigen stil kan man skapa ett hem med en trygg och hemtrevlig känsla. Typiskt för New England-stilen är nautiska influenser och en neutral, naturlig färgskala. Hos doorly.se hittar vi parytterdörren ”NorDan Bor Vega 835PG”, en vit dubbeldörr som ger ett harmoniskt intryck med klassiskt rena former. Med fönster på båda dörrarna får man ett vackert ljusinsläpp i hallen. Pardörren är utformad för att vara extra inbrottssäker, i massivt trä med tätningslister som ger god ljuddämpning.

Svenska klassiker

Bland Doorlys ytterdörrar hittar vi också svenska klassiker, som ”Bleckhall Öringsskär 3R” som är en av Doorlys mest populära ytterdörrar. Stilen är modern med rena linjer. Dörren har tre vertikala, fyrkantiga fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Möjligheten att montera på en sparkplåt gör dörren extra tålig, vilket gör att den passar bra för barnfamiljer eller de med en aktiv livsstil. Den massiva konstruktionen och möjligheten att välja till ett säkerhetspaket gör dörren till ett tryggt val för den som vill inbrottsskydda sin fastighet. Dörren finns i standardvit och en rad andra färger.

Funkisstil

Doorly har många ytterdörrar i funkisstil att välja mellan. ”Funkis” är en förkortning för stilen funktionalism, som innebar att man formgav föremål så att de var anpassade efter sin funktion. Bland Doorlys ytterdörrar i funkisstil finns ”Bleckhall Krossholmen Glas” som trots sin enkla form ändå är mycket iögonfallande tack vare de två avlånga, snedställda fönstren. Det finns stora möjligheter till att anpassa dörren efter sina egna önskemål. Man kan välja mellan flera olika färger och tillbehör.

Vi hoppas att vår guide har gett en försmak till Doorlys stora utbud av ytterdörrar, och att du där kan hitta en dörr som passar din fastighet bäst.